Online afvallen, het antwoord op Corona….

Online Afvallen

De beste sporters hebben een coach, en afvallen is topsport! Als afslank-coach helpt ik jou je doel te bereiken. Dit is persoonlijk, succesvol en online!

Afslanken en Corona…blijf aandacht houden voor je streefgewicht!

Vanaf deze maand kan je ook kiezen voor ONLINE AFVALLEN! of het laten bezorgen van jouw favoriete producten van POWERSLIM. We kunnen immers niet meer om het Corona-Virus heen. Het is het nieuws van de dag en maatregelen volgen elkaar in een rap tempo op. Daarom nemen ook wij onze maatregelen en volgen de adviezen van het RIVM nauwkeurig op. Maar wij gaan nog een stapje verder…

 

BLIJF IN CONTACT!

Om mij heen merk ik dat mensen snel zijn afgeleid. Er zijn genoeg redenen te bedenken om je druk te maken en je voorgenomen plannen om af te vallen even aan de kant te zetten. Echter, er komt een moment dat het alles weer “normaal” is en de lente en zomer zich aankondigen. Hoe fijn zou het dan zijn om je leuke zomerkleding weer te passen? Om dan lekker in je vel te zitten en slank en vol levenslust van de zon te genieten.

Gebruik Corona daarom niet als excuus om niet te hoeven lijnen. Want iedere kilo lichaamsgewicht is per direct gezondheidswinst. Daarom wil ik je blijven ondersteunen tijdens het afslanken en bied ik je de mogelijkheid om de weeg-consulten en/of coachingstrajecten ONLINE te doen. Dat kan telefonisch, maar ook via Facetime of Skype. Wanneer je voorkeur hier naar uit gaat wil ik je vragen dat HIER aan te geven of te bellen naar het telefoonnummer 015 – 3100874 dan gaan we dat regelen.

Volg je het Powerslim-programma, dan kan ik de producten van Powerslim bij je thuis bezorgen of voor je klaarzetten in de praktijk in Nootdorp of Waddinxveen. Beide locaties blijven geopend en je bent welkom om langs te komen. Download HIER het bestelformulier van Powerslim.

 

Online afvallen en weekmenu’s op maat

Wil je liever helemaal niet meer de deur uit? Dan heb ik een aantal hele mooie afslank-programma’s die je ONLINE kan volgen! Denk bijvoorbeeld aan AFSLANKEN op MAAT, een programma waarbij je iedere week een weekmenu van mij ontvangt. Deze wordt op maat gemaakt, inclusief recepten en een boodschappenlijstje. Een succesvolle manier om weer structuur te krijgen en af te vallen. De coaching doen we telefonisch of via skype en de weekmenu’s ontvang je van mij via je mail. De manier van afvallen waarvoor je thuis blijft!

 

Mocht je vragen hebben, aarzel niet we helpen je graag!

 

Helga Sierat (body) en Astrid de Zeeuw (beauty)

 

OOK HET MAKEN VAN EEN AFSPRAAK KAN ONLINE – KLIK HIER!

By |2020-03-13T20:58:03+00:00maart 13th, 2020|Laatste nieuws|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment