POWERSLIM2022-09-23T12:30:14+00:00

PS. food & lifestyle

Afvallen door lekker te eten

 

De beslissing om af te gaan vallen, is een hele stap. Je wilt het liefste snel afvallen, zonder honger en met blijvend resultaat. Maar je wilt ook op een gezonde manier afvallen. Met hulp van de producten van PS. food&lifestyle komen deze wensen uit!

Afvallen door lekker te eten, dat kan met de producten van PS. food&lifestyle. En vergis je niet, PS. food&lifestyle is géén dieet, maar een super oplossing. Je gaat niet mínder eten, maar ik leer je ánders te eten en je eet 6x per dag! Het eten van minder koolhydraten en meer eiwitten is wetenschappelijk onderbouwd een bewezen methode om af te slanken.

Persoonlijk vind ik het belangrijk dat jij je gewenste gewicht op de lange termijn vast kunt houden. Daarom bied ik je de mogelijkheid dit programma te volgen met persoonlijke begeleiding. Wanneer je je ideale gewicht hebt behaald, begeleid ik je nog een jaar lang om je nieuwe gewicht te behouden.

Nog een voorwaarde voor het succes: het programma is zo ontwikkeld, dat het heel eenvoudig in te passen is in je dagelijkse leven.

Lees hier het verhaal van Nanette (49)

Om het PS. food&lifestyle programma goed af te stemmen op jouw persoonlijke situatie, heb je eerst een uitgebreid intakegesprek. Tijdens dit gesprek worden je wensen, doelstellingen en gezondheidstoestand besproken. Op basis hiervan krijg je van mij een advies.

Je komt wekelijks op consult voor een lichaamsanalyse en advies waarmee je je doelstellingen succesvol kunt behalen. Dat je gewoon lekker kunt blijven eten en met de producten van PS. food&lifestyle maakt dat het programma makkelijk vol te houden is. Doordat je 6 eetmomenten per dag hebt, heb je geen honger en leer je een gezond eetpatroon aan dat je de rest van je leven vol kunt houden.

En ook na het behalen van je streefgewicht blijft ik je begeleiden. Samen met jou investeren we in een blijvend resultaat. Maak vandaag nog een afspraak.