RESET YOUR BODY | BRENG JE STOFWISSELING IN BALANS2022-11-03T16:33:15+00:00

Afvallen

Ben je het jojo-en met je gewicht zat? Heb je geen idee meer wat je wel of niet kan eten? Lees dan even verder, want dan is dit echt iets voor jou!

Want hoe fijn zou het zijn om je gewicht weer onder controle te krijgen? Dat je weet wat je beter wel en soms beter niet kan eten. Hoe je het jojo-effect kan doorbreken en je stofwisseling weer in balans brengt. Dat je je weer fit voelt en lekker in je vel. Dat ook jij kan afvallen op een gezonde manier, met blijvend resultaat.

Wij brengen je stofwisseling weer in balans door aan de hand van jouw bloedwaarden een persoonlijk voedingsplan op maat op te stellen. In dit plan vind je onder andere een lijst met voedingsmiddelen die speciaal zijn geselecteerd voor jouw stofwisseling.

Door je stofwisseling weer in balans te brengen, worden alle voedingsstoffen die je dagelijks binnen krijgt gebruikt in plaats van opgeslagen als vetreserves.  Zo kan je afvallen en zet je direct stappen naar gezonde levensstijl met blijvend resultaat.

Het afslankprogramma duurt 10 weken en begint met een intake gesprek. Tijdens dit gesprek bespreken we jouw persoonlijke levensstijl, medische geschiedenis en worden jouw bloedwaarden geanalyseerd. Aan de hand van de uitkomst van de analyse ontvang maken we een persoonlijk voedingsplan en kan je van start. Gedurende 10 weken volg je het voedingsplan en bespreken we wekelijks jouw resultaten.

Iedereen is uniek en heeft zijn eigen gewoontes en voorkeuren. Om je te ondersteunen en de overgang naar een nieuwe en gezonde levensstijl met succes in je drukke leven te integeren, is dit programma uitsluitend onder begeleiding te volgen. De vorm van begeleiding (fysiek, online of een combinatie daarvan) overleggen we samen en maken we passend, rekening houdend met jouw agenda.

RESET YOUR BODY is geen korte termijn dieet. Het is een persoonlijk afslankplan en richt zich op blijvend resultaat.

Doordat het goed te combineren is met een druk (sociaal) leven,  kan je op ieder gewenst moment starten.

Wil je weten of dit programma goed bij je past? Maak dan een afspraak voor een kennismakingsgesprek, zodat we dit samen kunnen bespreken.

 

De prijs van het programma is € 925,-  en bestaat uit:

✅ Uitgebreid intake gesprek

✅ Analyse van jouw persoonlijke levensstijl, medische geschiedenis en bloedafname

✅ Grondige bloedanalyse (op 36 verschillende waarden)

✅ Persoonlijk voedingsplan (op basis van de uitkomst van jouw bloedonderzoek)

✅ Duidelijke uitleg van het programma

✅ Persoonlijke begeleiding in de vorm van 10 consulten

✅ Toegang tot een besloten Facebook groep

✅ En natuurlijk heerlijke recepten

 

Wil je ècht van je overtollige kilo’s af, je stofwisseling weer in balans krijgen, meer energie en je weer lekker in je vel voelen?

Doorbreek dan je oude patroon en kies voor gezond afvallen van blijvend resultaat. RESET YOUR BODY en maak een afspraak.

 

Helga Sierat | afslankcoach