RESET YOUR BODY | NIEUW!2021-12-15T20:54:52+00:00
AFVALLEN EN OVERGANG
Worstel je al een tijdje met je gewicht? Heb je geen idee meer wat je nu wel en niet kan eten? Zoek je een effectief afslankprogramma? Als gewichtsconsulent -en orthomoleculair kPNI therapeut vind ik het belangrijk dat je een afslankplan kiest wat bij je past. Een voedingsplan, persoonlijk en uitgebalanceerd, wat zorgt voor een betere stofwisseling. 

Ieder persoon is anders, iedere stofwisseling is anders. Denk aan verschillen tussen mannen en vrouwen. Verschillen in spiermassa, mate van activiteit, leeftijd (hormonen), levensstijl en wat je eet en drinkt, heeft allemaal invloed op je stofwisseling.

Wil je op een gezonde manier afslanken met blijvend resultaat, dan is het belangrijk rekening te houden met je stofwisseling. Daarom maken wij op basis van jouw bloedwaarde en gezondheidsgegevens een persoonlijk voedingsplan.

De basis is het in balans brengen van jouw stofwisseling. Dit doen we door eerst te kijken naar je bloedwaarde. Op basis van deze resultaten maken we een voedingsplan op maat. Dit bestaat uit gezonde en voor jouw noodzakelijke voedingsstoffen, verpakt in makkelijk te maken, en smakelijke recepten. Boodschappen doe je in jouw supermarkt naar keuze.

Met dit afslankprogramma creëer je een gezond, en op maat gemaakt voedingspatroon, waar je de rest van jouw leven voordeel van hebt

Hoe werkt het?

Na de aanmelding ontvang je een mail met een startformulier en maken we een eerste afspraak Aan de hand van jouw bloedwaarde maak ik een persoonlijk afslankplan Samen nemen we het plan door zodat je een goede start maakt Wekelijks Q&A voor al jouw vragen En als coach ben ik via de chat voor al je vragen bereikbaar.

Wat kost het?

De prijs is € 925,00  (KORTING: Bij aanvraag voedingsplan in december’21  € 775,-) Inclusief uitgebreide intake met bloedafname Persoonlijk voedingsplan afgestemd op jouw stofwisseling 10 Consulten in 12 weken Een variatie aan heerlijke recepten

Wanneer start het?

Starten is eenvoudig. Geen tijd is geen excuus. Je kan namelijk ieder moment starten. Na 10 dagen merk je al verschil in je gewicht Met je persoonlijk voedingsplan komen je hormonen beter in balans Reset your Body is Afslanken op Maat En zit weer lekkerder in je vel 

De TOP 3 wat deelnemers zeggen over Reset your Body

  1. “Ik wist niet dat afvallen zo eenvoudig kon zijn”
  2. “Door de lekkere recepten is afvallen makkelijk vol te houden”
  3. “Ik heb meer energie dan ooit”
Helga Sierat Afslankcoach

HOE JE HET JOJO-EFFECT KAN DOORBREKEN EN JE GEWICHT FLUITEND ONDER CONTROLE KRIJGT.