SLANK in 6 WEKEN2020-03-11T19:03:56+00:00
Vrouw blij in bikini

Lekker in je vel met een mooi figuur en bijpassend gewicht

 

DURF JIJ JE ROKJE AL AAN?

Het voorjaar staat voor de deur dat betekent rokjes, korte broeken en misschien wel in bikini? Ben jij al goed op gewicht en in vorm? Of wil je eigenlijk wel wat gewicht kwijt? Met SLANK in 6 WEKEN help ik je in 6 weken tijd met afvallen en weer controle te krijgen over je gewicht. Gewoon met lekker en makkelijk eten, gezond en verantwoord, maar zonder gekke dingen of moeilijke recepten.

 

SLANK IN 6 WEKEN…

Wanneer je besluit mijn programma  -SLANK IN 6 WEKEN- te volgen, krijg je wekelijks een weekmenu en voedingsadvies, inclusief boodschappenlijst, individueel afgestemd op jouw lichaam en situatie. Dat houdt in dat ik kijk naar de energiebehoefte van jouw lichaam, naar de intensiteit van jouw dagelijks leven én het aantal uren dat je sport. Je ontvangt een uniek gezond voedingsadvies voor jou op maat gemaakt!

Het weekmenu met voedingsadvies dat je van mij ontvangt is makkelijk en gevarieerd. En ruim voldoende waardoor je geen honger hebt. Het is gebaseerd op gezond eten waarbij je je boodschappen gewoon kan doen in jouw favoriete supermarkt. –SLANK in 6 WEKEN-  is geen dieet, bevat geen supplementen of maaltijd-vervangende producten. Ik deel mijn kennis en leer jou hoe je weer controle krijgt over je gewicht en hoe je gezond en toch lekker eet. Door regelmaat vind je ritme en ontwikkel je een eetpatroon dat past bij jouw lichaam. Doordat je lekker en verantwoord eet, kan je dit een leven lang volhouden.

De weekmenu’s ondersteunen een verantwoord gewichtsverlies tot 1 kilo per week. Maar er is meer,  je leert meer over voeding en hoe je balans creëert met jouw nieuwe eetpatroon.

 

HOE WORDT JE SLANK IN 6 WEKEN?

Je ontvangt 6 weken achter elkaar een persoonlijk weekmenu. Lekkere en makkelijk te maken recepten en een boodschappenlijstje. Het weekmenu is individueel afgestemd op jouw stofwisseling en situatie en ondersteunt een verantwoord gewichtsverlies tot 1kg per week. Een exclusief, persoonlijk en gezond voedingsadvies, speciaal voor jou op maat gemaakt.

-SLANK IN 6 WEKEN!- is niet het zoveelste dieet, maar een programma speciaal ontwikkeld om gezond af te vallen. Je wordt persoonlijk begeleid en samen gaan we aan de slag om jouw gezonde leefstijl te realiseren. Ik help je op een andere manier te kijken naar jouw lichaam en gezondheid.

 

-SLANK IN 6 WEKEN- is meer dan alleen afvallen;
• Positief in het leven staan
• Controle hebben over je eigen lichaam en gewicht
• De manier om je steeds beter te voelen en om te genieten van het leven

 

Ben jij klaar voor een gezonde leefstijl en wil je gezond afvallen?

 

Meld je dan hier aan voor een GRATIS KENNISMAKINGS-GESPREK en samen gaan wij aan de slag!

 

De investering van 6 weken maatwerk weekmenu’s, recepten, boodschappenlijstjes en wekelijkse persoonlijke coaching is € 495,-

Dit programma is ook online te volgen!

SLANK in 6 WEKEN