SNEL STRAK IN JE VEL2020-01-26T18:56:54+00:00

BODY FORMER

Plaatselijk afslanken op de plaatsen waar je wilt, zonder eigen inspanning.

De werking berust op spierstimulatie en bindweefsel versteviging en pakt direct de probleemzones aan door het afbreken van vetweefsel en verwijderen van de afvalstoffen. Dit is vergelijkbaar met wat tijdens het sporten zoals op een sportschool gebeurt. Alleen: dit gaat heel relaxed en werkt veel sneller.

Het plezierige is dat je de behandeling kunt richten op de plaatsen, waar je niet tevreden over bent met als resultaat: figuurcorrigerend afslanken. Terwijl je zelf ontspant doet de Bodyformer het werk. Kortom: een kuur met de Bodyformer geeft een betere doorbloeding van de huid, een verhoogde vetverbranding, een gladdere en strakkere huid en mooie stevige spieren.

De Bodyformer M+  werkt met een systeem welke gelijk is aan lichaamseigen inspanning. De vele wisselende contracties zorgen voor een gerichte en nauwkeurige spierstimulatie die aanzienlijk meer spiervezels zal activeren dan met normale sportieve activiteiten mogelijk zou zijn, zonder belasting van pezen en gewrichten.

De behandeling kent een gedegen opbouw, een afgestemd trainingsprogramma en een cooling down. Daardoor zijn de resultaten direct meetbaar. Een kuur bestaat uit 10 behandelingen, verdeeld over 2 behandelingen per week.

Wij werken met strippenkaarten om het voor iedereen zo makkelijk mogelijk te maken. De prijs van een  strippenkaart voor 10 behandelingen is € 275,00

Figuur verbetering en omvangvermindering

Netjes op gewicht maar toch een buikje?
Niet iedereen heeft de tijd om ‘s ochtends hard te lopen of de energie om dagelijks oefeningen te doen. Maar het is wel voor iedereen mogelijk om de spieren te verstevigen, een strakke buik en stevige en goed gevormde billen te krijgen.
Het unieke sportprogramma van de Bodyformer M+ verstevigd de spieren zonder dat het je moeite kost. Al na enkele behandelingen merk je al resultaat, dit uit zich in verlies van centimeters en een het makkelijker kunnen aanspannen van de spieren. Een heerlijk gevoel!

Postnataal voor strakke buikspieren

Net bevallen van een baby en een slappe buik?
Na het krijgen van een baby vragen heel wat vrouwen zich af of ze ooit weer hun oude figuur terug zullen krijgen. Met de Bodyformer M+ lukt dit! Het post-natale programma stimuleert de dieper gelegen spieren maar ook de spieren aan de oppervlakte. Al na 6 weken na de bevalling zou gestart kunnen worden met dit programma. Resultaat: versteviging van de verslapte buikspieren.

Gezonde spieren hebben beweging nodig

Spieren kunnen gezien worden als de motor van het menselijk lichaam. Voeding is de brandstof die onze motor gaande houdt. Spieren zetten voedingsenergie om in mechanische energie wat er voor zorgt dat wij een juiste lichaamshouding kunnen aannemen en ons kunnen voortbewegen.

Ook zorgen spieren ervoor dat tere organen zoals bijvoorbeeld in de buik, beschermd worden. Door hun ritmische bewegingen spelen spieren tevens een rol bij het wegpompen van vocht in nabij gelegen weefsels.

Optimaal

Om er voor te zorgen dat spieren hun werking optimaal kunnen uitvoeren, hebben ze beweging nodig. Als je geen tijd of zin hebt de spieren regelmatig te stimuleren in bijvoorbeeld een sportschool, kan de Bodyformer M+ een uitkomst bieden. Impulsen gelijk aan de contracties die het lichaam produceren zorgen ervoor dat de spiervezels zich op een normale manier samentrekken en ontspannen.

Effect

Het trainingseffect van de spier is gelijk aan dat van vrijwillige activering en er worden ook dezelfde rest-producten aangemaakt. Dit geeft je hetzelfde prettige gevoel als na een flinke sportinspanning.

Resultaat

De spieren worden verstevigd, de locale bloedcirculatie verbeterd en de vermoeidheidsweerstand vergroot.