GEZOND LEVEN, LEKKER ETEN 
en ook nog afvallen!

Dit is géén dieet, maar een super oplossing.

Bekijk het programma
Low carb

STOP MET CALORIEËN TELLEN!

Je hebt van alles al geprobeerd, maar wat vroeger werkte is nu niet meer de oplossing. Ondertussen kom je steeds een beetje aan en merk je aan alles in je lijf dat je gewicht écht de verkeerde kant op gaat. Maar waar begin je wanneer alles in je lichaam anders werkt dan vroeger?

De beslissing om af te vallen is een hele stap, maar wordt inmiddels steeds meer een noodzaak. Je wilt het liefst je gewicht zo snel mogelijk kwijt, maar ook op een gezonde manier. Wat eet je dan? Hoeveel eet je daarvan? Wat werkt en past ook nog in je drukke leven?

Je gaat graag uit eten, dus met punten tellen raak je de tel kwijt. Over het bijhouden van calorieën heb je nagedacht, en dat lukte je 1 dag, daarvoor is je leven eigenlijk echt te vol. Wat past dan wel?

De oplossing is een uniek en persoonlijk voedingsplan met een weekmenu op maat gemaakt.  Waarbij je niet minder gaat eten, maar anders gaat eten, zodat je een gezond gewicht bereikt. Een gewicht dat bij jouw past!

En omdat ik weet hoe druk je bent, wordt de boodschappenlijst voor je gemaakt.  

Hoe werkt het?

Om het programma goed af te stemmen op jouw persoonlijke situatie,
heb je een startgesprek.

Tijdens dit gesprek worden je wensen, doelstellingen en gezondheidstoestand besproken.
Op basis hiervan krijg je van mij een uniek en persoonlijk voedingsplan met weekmenu's op maat.

Regelmatig hebben we contact waarin we het resultaat bespreken en ontvang je direct advies waarmee je jouw doelstelling succesvol kunt behalen. Dat je gewoon lekker kunt blijven eten maakt dat het programma makkelijk vol te houden is. Ik leer je een gezond eetpatroon wat past bij je levensfase en wat je eenvoudig kan volhouden.  


"Gezondheid begint bij een gezond gewicht"

Aanmelden

"Het gaat gemakkelijk naast een drukke baan" 

Soms heb je zo'n moment, dan is het klaar en weet je "de knop" moet om. Bij Nanette was dit eind februari 2021.

"Ik zat op de bank en voelde me niet happy in mijn lichaam". Nanette was herstellende van een ongeluk en nu ze eindelijk weer wat meer kon bewegen was het moment daar om naast bewegen ook haar voedingspatroon aan te passen. Via een bekende had zij vernomen dat ze aan de slag was gegaan met haar eetpatroon, en hoe goed dat haar beviel. Zij volgde het programma met de persoonlijke begeleiding. De manier sprak haar aan en ze heeft direct een mail gestuurd om een kennismakingsgesprek te plannen. "Vanaf de eerste week merkte ik al verschil". Dit motiveert en maakt dat ze het goed vol kon houden. Zeker wanneer na een tijdje ook haar omgeving het opmerkte en dat motiveert nog meer. Nu heeft ze haar doel bereikt maar komt nog maandelijks om te meten en te bespreken hoe het gaat. "Wat ik zo fijn vind is dat je leert je voedingspatroon aan te passen en je bewuster keuzes maakt in wat je wel dan niet eet". Iedereen dit kan, als je de knop om kunt zetten dan lukt het je! Ik hoop dat dit verhaal jou motiveert en inspireert. Ik gun iedereen een gezond lichaam waarin hij of zij zich prettig voelt.

Het verhaal van Nanette (49) uit Borne

Gezond op gewicht en lekker in je vel

Persoonlijk vind ik het belangrijk dat jij je gewenste gewicht op de lange termijn vast kunt houden. Daarom is dit programma met persoonlijke begeleiding. Wanneer je jouw ideale gewicht hebt behaald, begeleid ik je nog een jaar lang om je nieuwe gewicht te behouden. Off-line èn On-line naar jouw gewenste resultaat!


Nog een voorwaarde voor het succes: het programma is zo ontwikkeld, dat het heel eenvoudig in te passen is in je dagelijkse leven.

;