PS. food & lifestyle
Stralend het nieuwe jaar in! 

Afvallen door lekker te eten, dat kan met de producten van PS. food&lifestyle. Het is géén dieet, maar een super oplossing.

Bekijk het programma

Afvallen zonder nadenken
PS. food&lifestyle

De beslissing om af te gaan vallen, is een hele stap. Je wilt het liefste snel afvallen, zonder honger en met blijvend resultaat. Maar je wilt ook op een gezonde manier afvallen. Met hulp van de producten van PS. food&lifestyle komen deze wensen uit!

Afvallen door lekker te eten, zonder punten tellen, dat kan met de producten van PS. food&lifestyle. En vergis je niet, PS. food&lifestyle is géén dieet, maar een super oplossing.

Je gaat niet mínder eten, maar ik leer je ánders te eten en je eet 6x per dag! Het eten van minder koolhydraten en meer eiwitten is wetenschappelijk onderbouwd een bewezen methode om af te slanken.

Hoe werkt het?

Om het PS. food&lifestyle programma goed af te stemmen op jouw persoonlijke situatie,
heb je eerst een uitgebreid intakegesprek.

Tijdens dit gesprek worden je wensen, doelstellingen en gezondheidstoestand besproken.
Op basis hiervan krijg je van mij een advies.

Je komt wekelijks op consult voor een lichaamsanalyse en advies waarmee je je doelstellingen succesvol kunt behalen. Dat je gewoon lekker kunt blijven eten en met de producten van PS. food&lifestyle maakt dat het programma makkelijk vol te houden is. Doordat je 6 eetmomenten per dag hebt, heb je geen honger en leer je een gezond eetpatroon aan dat je de rest van je leven vol kunt houden.

En ook na het behalen van je streefgewicht blijft ik je begeleiden. Samen met jou investeren we in een blijvend resultaat.

Aanmelden

"Het gaat gemakkelijk naast een drukke baan" 

Soms heb je zo'n moment, dan is het klaar en weet je "de knop" moet om. Bij Nanette was dit eind februari 2021.

"Ik zat op de bank en voelde me niet happy in mijn lichaam". Nanette was herstellende van een ongeluk en nu ze eindelijk weer wat meer kon bewegen was het moment daar om naast bewegen ook haar voedingspatroon aan te passen. Via een bekende had zij vernomen dat ze aan de slag was gegaan met haar eetpatroon, en hoe goed dat haar beviel. Zij volgde het PS. food & lifestyle program met de persoonlijke begeleiding. De manier van PS. food & lifestyle sprak haar aan en ze heeft direct een mail gestuurd om een kennismakingsgesprek te plannen. "Vanaf de eerste week zag ik resultaat". Dit motiveert en maakt dat ze het goed vol kon houden. Je ziet resultaat! Na een paar weken begon ze het zelf te merken en na een tijdje begon ook haar omgeving het te zien, dat motiveert nog meer. Nu heeft ze haar doel bereikt maar komt nog maandelijks om te meten en te bespreken hoe het gaat. "Wat ik zo fijn vind is dat je leert je voedingspatroon aan te passen en je bewuster keuzes maakt in wat je wel dan niet eet". Iedereen dit kan, als je de knop om kunt zetten dan lukt het je! Ik hoop dat dit verhaal jou motiveert en inspireert. Ik gun iedereen een gezond lichaam waarin hij of zij zich prettig voelt.

Het verhaal van Nanette (49) uit Borne

PS. food & lifestyle

Persoonlijk vind ik het belangrijk dat jij je gewenste gewicht op de lange termijn vast kunt houden. Daarom bied ik je de mogelijkheid dit programma te volgen met persoonlijke begeleiding. Wanneer je je ideale gewicht hebt behaald, begeleid ik je nog een jaar lang om je nieuwe gewicht te behouden. Off-line èn On-line naar jouw gewenste resultaat!


Nog een voorwaarde voor het succes: het programma is zo ontwikkeld, dat het heel eenvoudig in te passen is in je dagelijkse leven.

;