Sportvasten - 10 dagen reset

De 10-daagse sportvasten kuur activeert en traint je lichaam om vet te verbranden en te vitaliseren.

Bekijk het programma

DE SPORTVASTEN METHODE

Sportvasten is een unieke en krachtige methode gericht op het beïnvloeden van je stofwisseling, zodat er een duurzame switch van suiker- naar vetverbranding tot stand komt. Deze ‘metabole switch’ wordt bereikt door een specifieke combinatie van voeding, vasten, suppletie en sporten toe te passen.

Door de metabole switch wordt het lichaam zodanig geprikkeld, dat het meer energie uit vet gaat halen en minder uit suiker. Met als gevolg een afname van overtollig vetweefsel en een verminderde behoefte aan suiker.

Het resultaat van de switch is verbluffend: je wordt blijvend fitter, slanker en vitaler in 10 dagen! Na de kuur van 10 dagen blijft het resultaat behouden door een aantal eenvoudige richtlijnen op te volgen. Met het Keep the Switch minikuurtje (1 of 3 dagen) is op gewicht blijven makkelijk.

Met meer dan 15 jaar ervaring als gediplomeerd sportvastencoach word je sportvastentraject op maat samengesteld, passend bij je behoeften en mogelijkheden. Door deze persoonlijke begeleiding ben je er van verzekerd dat de kuur correct wordt uitgevoerd en dat het maximale resultaat wordt bereikt.

Indien je lichamelijk en geestelijk gezond bent, bereid bent om te blijven sporten en rekening kunt houden met voedingsaanpassingen, is sportvasten dé manier voor het bereiken van een blijvend slank, fit en vitaal leven.

SPORTVASTEN DE SNELST WERKENDE METHODE VOOR VETVERLIES AFSLANKEN EN GEZONDER WORDEN IN 10 DAGEN

Rotterdam, 5 januari 2021 – In de eerste maand van het nieuwe jaar zijn veel mensen standaard bezig met de nummer één van alle goede voornemens: ‘afvallen’. Goed nieuws voor iedereen die hiermee aan de slag wil, want het is bewezen dat Sportvasten – het stofwisseling- en trainingsprogramma van Fittergy – de snelst werkende methode is voor vetverlies met behoud van spiermassa. Na 10 jaar onderzoek door een consortium van wetenschappers van de Vrije Universiteit Amsterdam, Erasmus Universiteit, Sport Universiteit Keulen en de Universiteit van Campania ‘Luigi Vanvitelli’ in Napels is de werking van Sportvasten bekrachtigd in een wetenschappelijke publicatie in het toonaangevende tijdschrift ‘International Journal of Sport Nutrition and Excercise Metabolism’ van Human Kinetics Journals. Sportvasten by Fittergy, waarbij het lichaam getraind wordt om binnen 10 dagen te switchen van suiker- naar vetverbranding (ondersteund met speciale voedingssupplementen) is van alle wetenschappelijk onderzochte lifestyleprogramma’s de snelst werkende methode voor vetverlies en verbetering van de lichaamssamenstelling, zonder relatieve afname van spiermassa.


Onderzoeksresultaten

De afgelopen jaren werd wetenschappelijke studie verricht naar het kortdurende Sportvasten trainingsprogramma. Er werkten 107 gezonde mannen mee aan het 10-daagse programma dat bestaat uit drie afbouwdagen, drie vastendagen en vier opbouwdagen, in combinatie met 30 minuten intensief sporten per dag. De resultaten werden gemeten met een DXA-scan: de betrouwbaarste methode om lichaamssamenstelling en vetmassa te meten d.m.v. röntgen. Daarnaast werd van een specifieke groep genen bepaalt in welke mate het DNA belangrijk is voor het vetverlies. In de wetenschappelijke publicatie ‘Short-Term, Combined Fasting and Exercise Improves Body Composition in Healthy Males’ in het ‘International Journal of Sport Nutrition and Excercise Metabolism’ van Human Kinetics Journals zijn de resultaten bekend gemaakt. Het is nu wetenschappelijk bewezen dat Sportvasten by Fittergy de lichaamssamenstelling (verhouding spieren vetmassa) significant verbetert waarbij het inwendige buikvet relatief sterk afneemt; een extra gunstig resultaat voor het immuunsysteem. Gemiddeld is er na 10 dagen een totaal van 3,3 kg vetverlies, 3,9% totaal verlies van inwendig buikvet en geen relatief verlies in spiermassa. Het eindresultaat verschilt natuurlijk per persoon en genen betrokken bij de schildklier, groeihormonen en de vetverbranding bepalen vermoedelijk hoe groot het eindresultaat echt is.


Meer dan 40% van de westerse populatie heeft overgewicht en loopt risico op welvaartsaandoeningen als diabetes, hart- en vaatlijden en diverse virusinfecties. Een lagere calorie inname en lichaamsbeweging zijn bewezen maatregelen om vetmassa te verliezen en de lichaamssamenstelling te verbeteren. Daarbij kunnen virussen minder hard toeslaan en de levensverwachting wordt verlengd.

Aanmelden

ZIJ GINGEN U VOOR:

de Belkin wielerploeg (voorheen Rabobank)
Theo Janssen, voetballer Vitesse
Marco Borsato
en vele duizenden anderen.

‘Luigi Vanvitelli’ te Napels: “Ik ben zeer positief over de verrassende vermindering in lichaamsgewicht zonder relatieve afname van magere massa met deze combinatie van intensief sporten en vasten.”

Dr. Pieter de Lange, Professor Fysiologie aan de Universiteit van Campania

 “Deze wetenschappelijke publicatie met sprekende resultaten en bewijsvoering voelt als een beloning voor alle inspanningen van de afgelopen jaren. Opvallend is dat de gemiddeld behaalde resultaten na het volgen van het 10-daagse Sportvasten by Fittergy programma behouden blijven – of zelfs nog verder verbeteren – na het einde van de kuur”.

Drs. Remco Verkaik, Medisch Bioloog en Head of Science & Education Fittergy Group:
€ 249,-

MAKE THE SWITCH

In slechts 10 dagen meer energie en minder kilo’s
Sportvasten werkt!

De 10-daagse sportvasten kuur activeert en traint je lichaam om vet te verbranden en te vitaliseren.

Gemiddeld afslankresultaat: vrouwen 2 tot 4 kilo en mannen 4 tot 6 kilo.
En het mooie is: 90% van het verloren gewicht bestaat uit vetweefsel.
Voor minder kilo’s, meer energie en een betere conditie.


;