Programma's

Voedingsplan op Maat

Je hebt geen idee meer wat je wel en niet kan eten, want je komt van niets al aan. Maar iets moet veranderen, want je bent te zwaar! Voor een goede gezondheid is het echt beter dat je minder weegt!
Afvallen zonder zorgen

Afslanken op Maat  

Je hoeft echt geen maatje 36 meer, maar je weet,.. wanneer je niets doet, wordt het getal op de weegschaal alleen maar hoger en dat is niet gezond.  Je wilt ècht graag een voor jou gezond gewicht.

Wat anderen vinden

These slides will be slide-able on the live version of your page!
Supergoed vol te houden
Inmiddels zit ik een jaar in balans en dus op mijn gewenste gewicht. Ik was altijd sceptisch over diëten, maar met de hulp en goede adviezen van Helga is de aanpassing in mijn levensstijl supergoed vol te houden. Ik weet inmiddels waar mijn lichaam op reageert en hoe ik mijn gewicht op peil moet houden.


- Sabine
Ms. Nameless
Add Your Stars
24 kilo kwijt
Helga is deskundig en stelt goede vragen, vraagt goed oor en speelt met haar adviezen en goede communicatieve vaardigheden steeds in op mijn persoonlijke situatie. Ik voel me door haar gehoord en begrepen en leer wat werkt. Daarbij kan ik met de praktische tips goede uit de voeten. Dat maakt dat ik volhou en al bijna 24 kilo kwijt ben


- Angilla
Ms. Nameless
Add Your Stars
Bijna 10 kilo kwijt
Door jouw tips ben ik bijna 10 kilo kwijt en kan ik het ook makkelijk volhouden!


- Trudie
Ms. Nameless
Add Your Stars

Ben jij klaar voor resultaat?


De overtollige kilo’s te lijf, je fitter voelen en meer energie krijgen als ooit tevoren
 Om je doel te bereiken moet je doen wat daar voor nodig is. 
Je hoeft het niet alleen te doen, ik ga je helpen.


Neem het heft weer in eigenhanden en krijg je lijf weer terug.

Fluitend op gewicht

Helga Sierat, aangenaam...

Wat je over mij moet weten:

Ik ben een echte “doorzet” afslankcoach! Heb je alles al geprobeerd en alle kledingmaten in je kast hangen? Ben je je spiegelbeeld echt zat? Dan ben je bij mij aan het goede adres! Als enig kind uit een arbeidersgezin heb ik geleerd dat wanneer je iets wilt bereiken je daar zelf iets voor moet doen. Dat je zelf verantwoordelijkheid moet nemen en dat niets vanzelf komt aanwaaien. Maar dat er altijd mensen zijn die je helpen. Combineer dat met het sterrenbeeld Leeuw en dan weet je dat alles mogelijk is. Dit gedachtegoed heeft mij de doorzetter gemaakt die ik vandaag de dag ben. Ik hou van duidelijkheid, ben direct en vind altijd een oplossing. Dat maakt het simpel en resultaten bereikbaar. Van detailgeneuzel word ik kriegelig en voor smoezen heb ik een antenne. Iets kan best moeilijk zijn, maar onmogelijk is het nooit! Liever kort pijn, dan lang pijn, dus hup trek die pleister eraf en ga ervoor

;